Mănâncă sănătos - gustos, fără pesticide, fără îngrășăminte chimice

01
Producem legume

La 15 km de Ploiești, pe DN1 în localitatea Puchenii Moșneni, Grădina cu legume produce un sortiment bogat de legume de sezon cultivate atât în câmp cât și în solar.

02
Cultivate tradițional

Încercăm să aplicăm metodologia de creștere recomandată în agricultura modernă pentru a obține maximul de gust și aport nutrițional fără a folosi produse chimice.

LEGUME ȘI ALIMENTE 100% NATURALE CULTIVATE CU PASIUNE

Părinții noștri s-au mutat „la țară” unde au cultivat într-un solar de mici dimensiuni legume și fructe pentru consumul familial. La fiecare întâlnire cu prietenii gustul și prospețimea acestor produse au fost apreciate de musafirii noștri care doreau și pentru acasă aceste bunătăți și astfel s-a născut ideea Grădina cu Legume

Am cumpărat un teren pe care am amenajat un solar modern în care cultivăm din anul 2013 diverse legume și fructe pe care le consumăm în familie și comercializăm online. Producem aceste legume cu responsabilitate pentru sănătatea noastră și pentru a păstra gustul și savoarea naturală.

În căutările noastre de a mânca sănătos am găsit și alți producători care ne împărtășesc valorile și dacă doresc și putem colabora le adăugăm produsele aici.

03
Calitate & varietate

Asigurăm o varietate cât mai mare în soiurile și tipurile de legume cultivate alegând cele mai bune semințe și răsaduri. Pentru noi este cel mai important să producem mâncare sănătoasă.

04
Producători partneri

Am căutat și colaborăm cu producători agricoli care împărtășesc valorile noastre și produc mâncare sănătoasă pentru a putea asigura o varietate cât mai mare de produse.

Clayton-bulwer treaty the clayton-bulwer treaty of 1850 stated that both the united states and https://domyhomework.guru/ britain promised not to claim control over any canal built between the oceans that separated their countries.

Ne pregătim pentru sezonul 2018 și estimăm începerea livrarilor la inceputul lunii iunie — vă mulțumim de vizită și vă așteptăm în curând! Refuză