Ceapa rosie

ceapa_rosie

Ceapa rosie

Ceapa roşie, pe lângă gustul ei deosebit, consumată în fiecare zi, ajută la arderea grăsimilor.

Categorie:

Descriere

Alimentelor utilizate frecvent în bucătărie, de obicei, nu li se acordă o prea mare importanţă în ceea ce priveşte conţinutul lor  astronomic. Ceapa roşie poate face parte şi ea din această categorie. Ceapa roşie conţine vitaminele A, B şi C, săruri minerale, substanţe cu caracter antibiotic şi diuretice. Proprietăţile sale se păstrează intacte dacă se consumă în stare crudă.

Datorită proprietăţilor sale multiple ceapa roşie se regăseşte pe lista alimentelor permise în timpul curelor de slăbire. Ea exercită un puternic efect alcalinizant asupra organismului, ceea ce ajută la remineralizarea şi eliminarea toxinelor din corp, mult mai uşor şi mai rapid. Este şi un foarte bun diuretic.

Ceapa roşie conţine, de asemenea, o cantitate mare de flavonoizi (substanţe cu efect antioxidant, care micşorează riscul afecţiunilor cardiovasculare), ceea ce ajută la împiedicarea depunerilor de colesterol în artere.

Informaţii nutriţionale/100 g de ceapă roşie:

  • Fibre – 1,3 g
  • Calorii – 23
  • Proteine – 0,9 g
  • Potasiu – 40 mg
  • Calciu – 31 mg.
  • Fosfor – 32 mg.
  • Vitamina C – 25 mg.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceapa rosie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Coșul dumneavoastră

Ne pregătim pentru sezonul 2018 și estimăm începerea livrarilor la inceputul lunii iunie — vă mulțumim de vizită și vă așteptăm în curând! Refuză